XIII: The Series

XIII: The Series

Apr. 20, 2011
Your rating: 0
8.8 4 votes

Seasons and episodes

1Season 1 Apr. 20, 2011
2Season 2 Sep. 01, 2012



Stuart Townsend isXIII / Ross Tanner / Steve Rowland
XIII / Ross Tanner / Steve Rowland
Roxane Mesquida isBetty Barnowsky
Betty Barnowsky

Video trailer


Ακολουθώντας το XΙΙΙ: The Conspiracy, η σειρά διαδραματίζεται χρονικά μετά την δολοφονία της πρώτης γυναίκας Προέδρου των ΗΠΑ με τους κυβερνητικούς πράκτορες να πιστεύουν ότι ο βασικός ύποπτος είναι ο πρώην πράκτορας των Υπηρεσιών γνωστός με την κωδική ονομασία XΙΙΙ (Stuart Townsend). Στην πραγματικότητα όμως κατά τη διάρκεια της δολοφονίας εκείνος βρισκόταν σε μια μυστική φυλακή της CIA. Μετά από μια επιτυχημένη απόδραση ο XΙΙΙ δέχεται να αναλάβει μια αποστολή δια λογαριασμό της Ιρίνα (Virginie Ledoyen), μιας μισθοφόρου με μυστηριώδεις εργοδότες.

XIII: The Series
XIII: The Series
XIII: The Series
XIII: The Series
XIII: The Series
Original title XIII: The Series
TMDb Rating 8 1 votes
First air date Apr. 20, 2011
Last air date Nov. 19, 2012
Seasons 2
Episodes 26
Average Duration 52,44 minutes

Similar titles

A Very English Scandal
Occupied – Okkupert
Person of Interest
Roswell, New Mexico
Sun Records
Top of the Lake
Desperate Housewives – Νοικοκυρές Σε Απόγνωση
The Inspector Lynley Mysteries
The Winds of War

(1) comment

  • George30/12/2018Reply


Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published