Seasons and episodes

4Season 4 Sep. 04, 1989
3Season 3 Sep. 05, 1988
2Season 2 Sep. 08, 1986
1Season 1 Jan. 23, 1985


Tobin Wolf


Larry Kenney isLion-O / Jackalman / Snarf Egbert (voice)
Lion-O / Jackalman / Snarf Egbert (voice)
Earl Hammond isJaga / Mumm-Ra / Vultureman (voice)
Jaga / Mumm-Ra / Vultureman (voice)
Lynne Lipton isCheetara

Video trailer


Οι Θάντερκατς είναι μία ομάδα ανθρωποειδών με αιλουροειδή χαρακτηριστικά από τον πλανήτη της Θαντέρα. Μετά την έκρηξη της Θαντέρα, οι Θάντερκατς φεύγουν στο διάστημα αναζητώντας νέο πλανήτη για να εγκατασταθούν, αλλά ο στόλος τους δέχεται επίθεση από τους εχθρούς τους, τα Μεταλλάγματα από τον πλανήτη Πλάνταρ, με αποτέλεσμα να καταστραφούν όλα τα σκάφη τους εκτός από τη ναυαρχίδα. Σε αυτή βρίσκεται το ξίφος των οιωνών το οποίο έχει το μάτι της Θαντέρα που αποτελεί την πηγή δύναμης των Θάντερκατς. Ο Τζάγκα που είναι ο μεγαλύτερος όλων, αναλαμβάνει να οδηγήσει το σκάφος στην Τρίτη Γη, ενώ οι υπόλοιποι Θάντερκατς, η Τσιτάρα, ο Τάιγκρα, ο Πάνθρο, ο Γουάιλικατ, η Γουάιλικιτ, ο Σναρφ και ο έφηβος άρχοντας των Θάντερκατς, ο Λάιονο, μπαίνουν σε χρονοκάψουλες για να αποφύγουν τη φθορά του χρόνου, ενώ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο Τζάγκα πεθαίνει.

Οι Θάντερκατς τελικά φτάνουν στην Τρίτη Γη, αλλά ο χρόνος δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο τον Λάιονο, ο οποίος παραμένει έφηβος αλλά σε σώμα ενήλικου. Ταυτόχρονα φτάνουν στην Τρίτη Γη και τα Μεταλλάγματα. Η έλευση των δύο αυτών φυλών στον πλανήτη δεν περνάει απαρατήρητη από τους υπόλοιπους κατοίκους και ιδιαίτερα από τον δαιμονικό Μάμρα (Μαμ-Ρα), μια μούμια-μάγος, ο οποίος με τη βοήθεια των Μεταλλαγμάτων και άλλων μοχθηρών δυνάμεων θα προσπαθήσει να καταστρέψει τους Θάντερκατς, ώστε να σταματήσει την κυριαρχία τους στην Τρίτη Γη

The inhabitants of the planet Thundera evacuate just before it is destroyed. They were pursued by a band of mutants. All but one of their escape ships was destroyed. Only a small group of Thunderans (Thundercats) remained. With only half engine power, the group, which was led by Jaga, had to set a course for the nearest planet. Jaga commanded their ship while the other seven were in their stasis tubes. Jaga died on their journey to Third Earth and their ship crashed there. Soon they made friends with various groups in the area and they designed a fortress. Mumm-Ra the centuries-old embodiment of evil, along with the mutants that destroyed the rest of the Thunderans are a constant threat. But Lion-O, the new leader of the Thundercats, with his weapon the “Sword of Omens” will help the Thundercats to have a standing chance.

Original title ThunderCats
TMDb Rating 7.1 45 votes
First air date Jan. 23, 1985
Last air date Sep. 29, 1989
Seasons 4
Episodes 130
Average Duration 22 minutes

Similar titles

Kingdom – Το Βασίλειο
I Dream of Jeannie – Η Τζίνι και το Τζίνι
Wayward Pines
The Flash – Ο Φλας
Burn Notice
Merlin – Ο Μάγος Μέρλιν
The Twilight Zone – Η Ζώνη του Λυκόφωτος
3% – 3 percent
The Boys
Into the Badlands

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published