SilverHawks – Ασημένια Γεράκια

SilverHawks – Ασημένια Γεράκια

Sep. 08, 1986
Your rating: 0
9.5 2 votes

Seasons and episodes

1Season 1 Sep. 08, 1986

Video trailer


Ο εξουσιαστής ενός γαλαξία, γνωστός ως Μόνσταρ, δραπετεύει από το κελί της φυλακής που βρίσκεται, απορροφώντας κόκκινες αστρικές ακτίνες φεγγαριού (κόκκινες ακτίνες από τον πλανήτη moon star). Γι’ αυτόν είναι το αντίστοιχο του να δίνεις στον Ποπάυ σπανάκι, αλλά ραδιενεργό. Όταν ο Μόνσταρ μολύνεται με τις ακτίνες, ρίχνει τη γούνα του και τρανσφορμάρεται σε μεταλλικό τέρας. Σύντομα στρατοπεδεύει πίσω στην παλιά του βάση στον πλανήτη Moon Star, ανασυντάσσει το παλιό του πλήρωμα και έτσι ο γαλαξιακός τρόμος ακολουθεί.

SilverHawks is an American animated television series developed by Rankin/Bass Productions and distributed by Lorimar-Telepictures in 1986. The animation was provided by Japanese studio Pacific Animation Corporation. In total, 65 episodes were made. It was created as a space-bound equivalent of their previous series, ThunderCats.

As was the case with ThunderCats, there was also a SilverHawks comic book series published by then-Marvel Comics imprint Star Comics.

Currently, Warner Bros. owns the rights to the series.

Full movie online Greek subs ταινιες με ελληνικούς υποτίτλους
SilverHawks – Ασημένια Γεράκια
SilverHawks – Ασημένια Γεράκια
SilverHawks – Ασημένια Γεράκια
SilverHawks – Ασημένια Γεράκια
SilverHawks – Ασημένια Γεράκια
Original title SilverHawks
TMDb Rating 7.3 12 votes
First air date Sep. 08, 1986
Last air date Dec. 05, 1986
Seasons 1
Episodes 65
Average Duration 22 minutes

Similar titles

Star Wars Rebels – Ο πόλεμος των άστρων: Οι Επαναστάτες
3Below: Tales of Arcadia – Tρεις από το Πουθενά: Το Έπος της Αρκάντια
Burn Notice
Timeless – Ξαναγράφοντας την Ιστορία
The Librarians – Οι βιβλιοθηκάριοι
Kim Possible
American Dragon: Jake Long – Οι περιπέτειες του Τζέικ Λονγκ
One Piece
The Penguins of Madagascar – Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης
Warehouse 13
The Looney Tunes Show

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published