ελληνική τηλεόραση

akismet November 26, 2016 Views 3325

Δείτε ANT1 LIVE

ANT1 LIVE TV CHANNEL GR
Δείτε Antenna TV μέσα από την επίσημη σελίδα του το antenna.gr
Ο Antenna TV ANT1, με ελληνικούς χαρακτήρες Αντένα είναι ο δεύτερος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που λειτούργησε στην Ελλάδα. ΑΝΤ1 από Ελλάδα ΑΝΤ1 από Κύπρο Παρακολουθείστε ANT1 Tv ελληνικές εκπομπές, ειδήσεις, ξένες και ελληνικές σειρές από την οθόνη του υπολογιστή σας.

__________________________________________________________

Δείτε ANT1 ΚΥΠΡΟΥ

ANT1 LIVE TV CHANNEL CY
Δείτε Antenna TV μέσα από την επίσημη σελίδα του antenna.gr
Ο Antenna TV (ANT1, με ελληνικούς χαρακτήρες Αντέννα) είναι ο δεύτερος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που λειτούργησε στην Ελλάδα. ΑΝΤ1 από Ελλάδα ΑΝΤ1 από Κύπρο Παρακολουθείστε ANT1 Tv ελληνικές εκπομπές, ειδήσεις, ξένες και ελληνικές σειρές από την οθόνη του υπολογιστή σας   ANT1 LIVE TV CHANNEL Cy

________________________________________________________

Δείτε ALPHA LIVE TV CHANNEL

ALPHA LIVE TV CHANNEL
Δείτε Alpha TV μέσα την επίσημη σελίδα του alphatv.gr.
O Alpha ιδρύθηκε το 1993 και μέχρι το 1999 είχε την ονομασία ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Alpha Sky για να καταλήξει τελικά στο όνομα που έχει σήμερα. Το κανάλι εκπέμπει το σήμα του σε όλο τον κόσμο και το πρόγραμμά του μεταδίδεται παγκόσμια μέσω του ALPHASAT από την πλατφόρμα DISH NETWORK. Το κανάλι εκπέμπει από την Αθήνα.

__________________________________________________________

Δείτε SKAI LIVE TV CHANNEL

Δείτε ΣΚΑΪ Tv μέσα από την επίσημη σελίδα του skai.gr

Το ΣΚΑΪ TV είναι τηλεοπτικός σταθμός πανελλήνιας εμβέλειας και εξέπεμψε σήμα για πρώτη φορά στις 21 Σεπτεμβρίου 1993. Η τηλεόραση ΣΚΑΪ ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ΜΜΕ στην Ελλάδα.

_________________________________________________________

Δείτε Star LIVE TV CHANNEL

Το Star Channel (ή απλά Star) είναι ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας, με έδρα την Κηφισιά Αττικής. Το Star Channel ιδρύθηκε Δεκέμβριο 1993 για να ανταγωνιστεί με το Mega Channel, τον ANT1, τον ΣΚΑΪ και την ΕΡΤ. Στις 4 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε το πρόγραμμά του, αναμεταδίδοντας παιδικά προγράμματα μαζί με ξένες σειρές, αλλά και ελληνικές παραγωγές.

___________________________________________________________

Δείτε EXTRA LIVE TV CHANNEL

EXTRA LIVE TV CHANNEL
Δείτε Extra Channel μέσα από την επίσημη σελίδα του extratv.gr
Το Extra Channel είναι ιδιωτικός περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός του νομού Αττικής που εδρεύει στο Περιστέρι. Ανήκει στην Extra Communication Technology Ανώνυμη Εταιρεία (EXCOM A.E.) πρώην Ορθοπληροφορική Α.Ε.

______________________________________________________

Δείτε ΕΡΤ 1 TV LIVE
Δείτε ΕΡΤ 1 TV LIVE μέσα από την επίσημη σελίδα της ert1.gr.
Η Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση (ΕΡΤ) είναι κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ελλάδας, με κύρια αποστολή να συμβάλει στην ενημέρωση, τη μόρφωση και την ψυχαγωγία του κοινού. Έχει την έδρα της στην Αθήνα, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Το κανάλι της ερτ ξεκίνησε να εκπέμπει σήμα στις 12 Ιουνίου 2014.

_______________________________________________________

Δείτε ΕΡΤ 2

ΕΡΤ 2 LIVE TV μέσα την επίσημη σελίδα του ert.gr.
Πρόκειται για το δεύτερο κανάλι της ΕΡΤ 2 (Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση) το οποίο θα προβάλει ψυχαγωγικό και αθλητικό πρόγραμμα αλλά και κάποια γεγονότα από το χώρο της ενημέρωσης. Το κανάλι ξεκίνησε την προβολή του, το Μάιο του 2014. Το κανάλι εκπέμπει από την Αθήνα.

_________________________________________________________

ΔΕΙΤΕ OMEGA

OMEGA Television TV LIVE
Δείτε OMEGA – LIVE TV μέσα την επίσημη σελίδα του
Πρόκειται για το κανάλι OMEGA Ίντερνετ και Τηλεόραση..

____________________________________________________________

ΔΕΙΤΕ E CHANNEL LIVE TV

Δείτε E Channel Tv μέσα από την επίσημη σελίδα του epsilontv.gr

Ο τηλεοπτικός σταθμός Πανελλαδικής Εμβέλειας E-Channel (Epsilon TV) δημιουργήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα αναλογικά και ψηφιακά μέσω της Digea και Δορυφορικά στην Αυστραλία, Αμερική και Καναδά. Επίσης στα μέσα Νοεμβρίου ολοκληρώνεται η ένταξη του σταθμού στην πλατφόρμα της Nova.

__________________________________________________________

ΔΕΙΤΕ VOULI ΒΟΥΛΗ LIVE TV
<p>Δείτε μέσα από το επίσημο Site του σταθμού είναι το parltv.live.grnet.gr <p>
Παρακολουθείστε Βουλή TV Live <p> Η Βουλή Τηλεόραση είναι ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής των Ελλήνων και ξεκίνησε την εκπομπή του σήματός της τον Οκτώβριο του 1999. Διοικητικά αποτελεί οργανική μονάδα της Βουλής των Ελλήνων υπαγόμενη απευθείας στον Πρόεδρο της Βουλής. Η κύρια αποστολή του είναι η μετάδοση των συνεδριάσεων του κοινοβουλίου.

_______________________________________________________

ΔΕΙΤΕ EΡT3 LIVE TV

Παρακολουθείστε EΡT3 TV Live. Ήταν το 3ο κανάλι της πρώην ΕΡΤ που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και είχε ξεκίνησε να εκπέμπει το σήμα του στις 14 Δεκεμβρίου του 1988. Η διακοπή λειτουργίας του καναλιού έγινε τις 11 Ιουνίου του 2013 μετά τις γνωστές καταστάσεις που συνέβησαν τότε αλλά συνεχίζει να εκπέμπει μέσω του διαδικτυακού.

___________________________________________________________

Δείτε ΕΡΤ WORLD LIVE TV
Δείτε μέσα από το επίσημο Site του σταθμού
Η ERT World (πρώην ERT Sat) είναι το διεθνές δημόσιο δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ για τους Έλληνες ομογενείς. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει προγράμματα από τα τρία τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ, την ΕΡΤ1, τη ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3 με δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές, ταινίες και δράματα, ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς και αθλητική κάλυψη συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών παιχνιδιών του Ελληνικού πρωταθλήματος Super league.

__________________________________________________________

ΔΕΙΤΕ BLUE SKAI TV LIVE

Δείτε μέσα από το επίσημο Site του σταθμού. ΤΟ  BLUE SKY TV έστειλε το σήμα του στον τηλεοπτικό αέρα της Αθήνας το Νοέμβριο του 1990. Σύγχρονος και συνεχώς ανερχόμενος, με συνεχή και αδιάλειπτη δυναμική παρουσία, εδώ και 24 ολόκληρα χρόνια, είναι ο σταθμός που δεν καταγράφει απλά τα γεγονότα, αλλά γράφει τη δική του δυναμική, ξεχωριστή ιστορία.

_______________________________________________________________

Δείτε ΑΣΤΡΑ TV LIVE
Παρακολουθείστε Astra TV Live. Είναι ένα από τα κορυφαία κανάλια στο νομό της Μαγνησίας που εξυπηρετεί τηλεοπτικά ολόκληρη τη Θεσσαλία. Στο πρόγραμμά του προβάλλει καθημερινά ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, τουριστικές και αθλητικές εκπομπές. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε κάποιους από τους τίτλους των εκπομπών: Black&White, Παράθυρο στη Θεσσαλία, Κίτρινος Τύπος, Dolce Vita, Astra Sport, Astra Bet, Μύθος & Αλήθεια, Κώδικας Μυστηρίων, Travel Guide, Εδέσματα της Στέλλας, Αθέατος Κόσμος, Ζούγκλα κ.α.

_____________________________________________________________

ΔΕΙΤΕ EURONEWS ΕΛΛΑΔΑΣ LIVE

Δείτε μέσα από το επίσημο site που είναι το euronews
To EURONEWS GR είναι η Ελληνική έκδοση του ευρωπαϊκού καναλιού, με ειδήσεις, ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγία και γενικό πρόγραμμα που αφορά όλο το τηλεοπτικό κοινό .

___________________________________________________________

ΔΕΙΤΕ ΡΙΚ

Το RIK Sat TV LIVE
Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) είναι ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κύπρου ο οποίος λειτουργεί ως ημικρατικός οργανισμός. Οι κύριες ευθύνες του είναι η μετάδοση τεσσάρων τηλεοπτικών και τεσσάρων ραδιοφωνικών σταθμών.
Το ΡΙΚ είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που χρησιμοποιεί το σύνολο των εισοδημάτων του για την προώθηση της αποστολής του η οποία είναι η παροχή αντικειμενικών πληροφοριών πολιτισμού και ψυχαγωγίας για την Κύπρο.
Το ΡΙΚ χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από την προστιθέμενη φορολογία για τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, που ήταν μια πρακτική, η οποία έληξε στην 1η Ιουλίου 2000.[1] Το ποσό που καταβλήθηκε εξαρτιόταν από το μέγεθος των εγκαταστάσεων. Το να υποθηκευτούν οι φόροι αυτοί για τη δημόσια τηλεόραση, σε γενικές γραμμές, ήταν παρόμοιο με τα συστήματα αδειών τηλεόρασης που λειτουργούν σε πολλές άλλες χώρες.
Το ΡΙΚ πλέον χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό του.
Το ΡΙΚ είναι μέλος της διεθνούς ραδιοτηλεοπτικής κοινότητας. Ανήκει σε διάφορους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης της EBU, του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού των Αδέσμευτων Χωρών (BONAC) και της Κοινοπολιτευτικής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (CBA) η οποία εδρεύει στο Λονδίνο. Το ΡΙΚ στεγάζεται στην ομώνυμη Λεωφόρο ΡΙΚ, στη Λευκωσία.

_____________________________________________________________

ΔΕΙΤΕ MAKELEIO TV

____________________________________________________

ΔΕΙΤΕ ΚΡΗΤΗ TV

Παρακολουθείστε Κρήτη Tv Live. Ο τηλεοπτικό κανάλι της Κρήτης ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1990 παράλληλα με το Ράδιο 9.84. Ανήκει στην Ίκαρος Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε. Βάσει των μετρήσεων τηλεθέασης ανήκει στους κορυφαίους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Ελλάδας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ειδήσεις για την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενημερωτικές εκπομπές από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και του αθλητισμού αλλά και νεανικά τηλεπαιχνίδια. Δείτε Κρήτη TV μέσα από το επίσημο site του καναλιού που είναι cretetv.gr.

________________________________________________________

ΔΕΙΤΕ ART TV

Παρακολουθείστε Αρτ Tv Live. Το Αρτ (Άστυ Ράδιο Τηλεόραση) ξεκίνησε την εκπομπή του σήματός του τον Μάρτιο του 1990. Το πρώτο του όνομα ήταν “Tele City” για να πάρει το 2001 το ελληνικό όνομα “Τηλεάστυ”. Τελικά στις 8 Οκτωβρίου του 2012 μετονομάστηκε σε “ΑΡΤ”. Ιδιοκτήτης του σταθμού είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης ενώ προβάλλονται σε πανελλήνια.
Δείτε αρτ τηλεόραση από το επίσημο site του καναλιού που είναι το arttv.info.

_________________________________________________

ΔΕΙΤΕ ΕΓΝΑΤΙΑ TV LIVE

Παρακολουθήστε Εγνατία Τηλεόραση Live Tv. Ο τηλεοπτικός σταθμός “Εγνατία Τηλεόραση” ανήκει στην εταιρία Εγνατία Τηλεόραση Α.Ε. Η έδρα του σταθμού είναι στα Γιαννιτσά του νομού Πέλλας και τα τηλεοπτικά στούντιο στην Θεσσαλονίκη. Κέντρο εκπομπής στη Θεσσαλονίκη. Καλύπτει τους νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Ημαθίας, Κιλκίς και Πιερίας (Χορτιάτης-Φιλίππειο DVB-T Ch31 & Αριδαία UHF Ch54). Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997, ενώ στην αδιάλειπτη εκπομπή του αναλογικού σήματος του καναλιού από την έναρξη της λειτουργίας του, προστέθηκε και η άδεια ψηφιακής εκπομπής από τα τέλη του 2008, σηματοδοτώντας την είσοδο στη νέα εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης στη χώρα μας. Δείτε μέσα από το site του καναλιού egnatia.tv.

__________________________________________________________

ΔΕΙΤΕ ΝΕΑ TV

Παρακολουθείστε Νέα Τηλεόραση Κρήτης Live Tv. Η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ είναι ένα περιφερειακό κανάλι που ιδρύθηκε το 2004. Διανύει ήδη τον 11ο χρόνο της λειτουργίας του στον τομέα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας και η πορεία του είναι ανοδική, με δεδομένο ότι η τηλεθέαση στο νησί έχει σε περίοπτη θέση τα τοπικά κανάλια. Η  διαδικτυακή του πύλη προσφέρει το κανάλι σε όλη την Ελλάδα με θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία της Κρήτης αλλά και όλη τη χώρα.
Το κανάλι εκπέμπει από την Κρήτη. Δείτε μέσα από το επίσημο site του σταθμού neatv.gr.

_____________________________________________________________

Παρακολουθήστε 4ε Live Tv. Πρόκειται για θρησκευτικό κανάλι που ιδρύθηκε το 1993. Ιδιοκτήτης είναι ο Ιερός Ναός Αγίας Λυδίας Ασπροβάλτας κι Ελληνική Ορθόδοξος Εκκλησιαστική Ενημερωτική Εκπομπή Α.Ε. Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και μεταδίδεται σε όλη την Ελλάδα μέσω του δορυφόρου Hellas Sat 2. Το 4Ε σημαίνει Ελληνική Ορθόδοξος Εκκλησιαστική Ενημερωτική Εκπομπή και είναι ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός παγκοσμίως που μετέδωσε πρόγραμμα για την Ορθόδοξη πίστη. Το κανάλι εκπέμπει από τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε tv4e

________________________________________________________

ΔΕΙΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV LIVE

Παρακολουθείστε Μακεδονία Τηλεόραση Live Tv. Το κανάλι Μακεδονία Tv είναι ο μοναδικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Εκπέμπει ψηφιακά το σήμα του σε όλη την Ελλάδα μέσω του ψηφιακού παρόχου DIGEA αλλά και μέσω των συνδρομητικών καναλιών NOVA και OTE TV. Δείτε μέσα από το επίσημο site του καναλιού που είναι το maketv.gr.

_______________________________________________________

ΔΕΙΤΕ SIGMA TV LIVE

Παρακολουθήστε Sigma Tv Live. Η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ ξεκίνησε την εκπομπή σήματός στις 3 Απριλίου του 1995 και υπάγεται στον Εκδοτικό Οίκο ΔΙΑΣ. Είναι ιδιωτικός σταθμός πανκυπριακής εμβέλειας και όπως και τα άλλα μεγάλα κανάλια της Κύπρου, προβάλλει Κυπριακές, Ελληνικές και ξένες σειρές, δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές και πολλά άλλα. Από το 2010 έχει παράλληλα αποκλειστική συνεργασία με τον Alpha Ελλάδος ενώ έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Champions League μέχρι και το 2015. Το κανάλι εκπέμπει από τη Λευκωσία στην Κύπρο. Δείτε Sigma (ΣΙΓΜΑ) TV Κύπρου μέσα από το επίσημο site του καναλιού sigmatv.com

______________________________________________________

ΔΕΙΤΕ CHANNEL 9 TV

Παρακολουθήστε Channel 9 Live Tv. Το κανάλι ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1992 και έχει έδρα την Παιανία της Αττικής. Ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων του Δημήτρη Κοντομηνά και του ALPHA Media Group Ε.Π.Ε. Αρχικά ονομαζόταν Τηλετώρα. Με την αλλαγή ιδιοκτησίας το 2000 ονομάστηκε σε POLIS ενώ το 2003 μετονομάστηκε και πάλι σε TV Cosmopolis ή TVC. Το 2005 με νέα πάλι ιδιοκτησία επανήρθε προσωρινά ως POLIS και το Δεκέμβριο του ίδιου έτους εξέπεμψε για πρώτη φορά ως Channel 9. Το πρόγραμμά του βασίζεται κυρίως σε ενημερωτικές εκπομπές. Προβάλλει όμως και κινούμενα σχέδια του Nickelodeon αλλά και ξένες ταινίες το βράδυ. Το κανάλι εκπέμπει από την Αθήνα. Δείτε μέσα από το επίσημο site channel9.gr.

_________________________________________________________

ACTION 24 TV LIVE

ΔΕΙΤΕ ACTION 24 TV LIVE

Παρακολουθείστε Action 24 Live TV. Το κανάλι άρχισε την λειτουργία του τον Οκτώβριο του 1990 ως TV Μέγαρα. Δύο χρόνια αργότερα μετονομάστηκε σε TV Magic. Το 1993 μεταφέρθηκε στον Πειραιά και το 1995 μετονομάστηκε σε Magic Πειραιά και αργότερα σε Magic TV. Το 2008 το κανάλι μετονομάστηκε και πάλι σε Sport TV για να πάρει τη σημερινή του ονομασία τον Οκτώβριο του 2013. Πλέον δεν έχει καμία σύνδεση με την ομάδα του Ολυμπιακού. Μεγάλο μέρος του προγράμματος του είναι αφιερωμένο σε ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές όπως και σε μεταδόσεις αγώνων. Το κανάλι εκπέμπει από την Αθήνα.

______________________________________________________

Δειτε Ελληνικός Κινηματογράφος

Ο ελληνικός κινηματογράφος ξεκίνησε στις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, με μικρό αριθμό ταινιών μέχρι το 1940 (35 κατά προσέγγιση). Η άνθησή του άρχισε μετά τον Β” παγκόσμιο πόλεμο, με 4-7 ταινίες το χρόνο μέχρι το 1950 και σταδιακά η παραγωγή αυξήθηκε μέχρι τις 60 ταινίες το 1960. Η χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου ήταν από το 1960 μέχρι το 1973 φτάνοντας μέχρι τις 97 ταινίες το χρόνο (με μέσο όρο 80 ταινίες το χρόνο).Περισσότερα … Δείτε μέσα από την αναζήτιση στο Youtube.com Από το 1974 μέχρι σήμερα η παραγωγή κυμαίνεται σε πολύ μικρότερα επίπεδα από 10 ταινίες μέχρι 40 ταινίες το χρόνο.

______________________________________________________

ΔΕΙΤΕ acheloos TV LIVE

Παρακολουθήστε ΑΧΕΛΩΟΣ Tv Live. Το κανάλι της Βόρειο-Δυτικής Ελλάδας ιδρύθηκε το 1990 και άρχισε να λειτουργεί ως Ανώνυμη Εταιρεία το 1992. Το σήμα του εκπέμπει στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και στα Ιόνια Νησιά. Το μεγάλος εύρος πληθυσμού που καλύπτει τηλεοπτικά το έχουν οδηγήσει σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Όπως είναι αυτονόητο πήρε το όνομά του από τον ποταμό Αχελώο. Προβάλλει ενημερωτικές εκπομπές με πολιτικά, κοινωνικά, αγροτικά, πολιτιστικά και αθλητικά θέματα, μουσικά προγράμματα αλλά και ταινίες. Το κανάλι εκπέμπει από το Αγρίνιο.

_________________________________________________________

ΔΕΙΤΕ BEST TV LIVE

Παρακολουθείστε Best Tv Live. Ο σταθμός καλύπτει σε πρώτο λόγο θέματα που έχουν να κάνουν με την Καλαμάτα και το νομό Μεσσηνίας και βέβαια την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου αλλά και θέματα από την υπόλοιπη Ελλάδα. Το κανάλι μεταδίδεται σε όλη την Ελλάδα μέσω του ΟΤΕ TV. Προβάλλει ειδήσεις, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, τηλεαγορές, ντοκιμαντέρ, παιδικά και ξένες κυρίως ταινίες. Το κανάλι εκπέμπει από την Καλαμάτα.

__________________________________________________________

ΔΕΙΤΕ diktyotv TV LIVE

Παρακολουθήστε ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕΡΡΕΣ LIVE TV. Το ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση, βάσει μετρήσιμων στοιχείων, είναι ο πρώτος περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός του Νομού Σερρών. Πολιτική, Οικονομία, Αθλητισμός και Ειδήσεις για την Σέρρες, Ελλάδα και όλο τον κόσμο αλλά και tv live stream καθώς και video με αρχειακό υλικό φιλοξενούνται στο χώρο της Δίκτυο Τηλεόραση από την Σέρρες.

____________________________________________________

ΔΕΙΤΕ thrakinet TV LIVE

Παρακολουθήστε Θράκη Net Live Tv. Το ΘΡΑΚΗ-ΝΕΤ είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός της Θράκης, ημερήσιο πρόγραμμα του περιέχει, ειδήσεις από τον Εβρο και την Θράκη.

______________________________________________________

ΔΕΙΤΕ mitilini TV LIVE

Παρακολουθείστε Μυτιλήνη Tv Live. Το κανάλι ξεκίνησε να λειτουργεί το 1995 ως τοπικός σταθμός στο νομό Λέσβο αλλά στη συνέχεια κάλυψε τηλεοπτικά εκτός από τη Λέσβο και τη Λήμνο όπως και βόρεια τμήματα της Χίου. Το πρόγραμμα του είναι βασισμένο στην τοπική επικαιρότητα με ειδήσεις , εκπομπές, πολιτιστικά, τουριστικά, αθλητικά και κοινωνικά θέματα. Προβάλλει επίσης ψυχαγωγικές και μουσικές εκπομπές. Το κανάλι εκπέμπει από τη Μυτιλήνη.

______________________________________________________

ΔΕΙΤΕ enachannel TV LIVE

Παρακολουθήστε Ena Channel Tv Live. Το κανάλι καλύπτει τηλεοπτικά τους νομούς Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης, τη Θάσο, το μεγαλύτερο μέρος της Σαμοθράκης και μεγάλο μέρος της Λήμνου. Προβάλει ειδήσεις της περιοχής αλλά και από την Ελλάδα και τον κόσμο, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ και πιο σπάνια ταινίες. Το κανάλι εκπέμπει από την Καβάλα.

_____________________________________________________

ΔΕΙΤΕ lamiastar TV LIVE

Παρακολουθήστε Λαμία Σταρ Τηλεόραση Live Tv.Το κανάλι Lamia Star ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1993 παράλληλα με το Star FM 97.1. Μεταδίδεται στους νομούς Φθιώτιδας, Φωκίδας, Μαγνησίας, Βοιωτίας, Εύβοιας και Ευρυτανίας. Το μεγαλύτερο ποσοστό του προγράμματός του περιλαμβάνει κυρίως ενημερωτικές και ειδησεογραφικές εκπομπές. Από το Δεκέμβριο του 2012 εκπέμπει και πανελλαδικά μέσω του ΟΤΕ TV. Το κανάλι εκπέμπει από τη Λαμία.

______________________________________________________

ΔΕΙΤΕ flash-tv TV LIVE

Παρακολουθείστε FLASH TV Live. Το Flash Tv είναι τοπικό κανάλι από την Κοζάνη, στο πρόγραμμα του περιέχει τοπικά νέα, ελληνικές εκπομπές και ειδήσεις, όπως επίσης και πολλές ενημερωτικές εκπομπές από το κανάλι της Δυτικής Μακεδονίας.

___________________________________________________________

200+ channels and as many reasons to watch them

Over 200 TV channels and dozens of videos to suit any taste and occasion. Unparalleled Russian and international TV channels, premium and free-to-air, rare & exclusive as well as popular channels that millions of people watch all over the world. With SPB TV, you can watch HD TV channels and videos both on your mobile device and your PC or laptop. You will never miss an important football game, the latest movie releases and news – the television is with you and for you anytime, anywhere.

Copyright © 2014 – 2017 onlinemovie.gr

Categories

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published